DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

5 lucruri de știut despre ageLOC LumiSpa

5 lucruri de știut despre ageLOC LumiSpa

ageLOC LumiSpa este un sistem de îngrijire a pielii, primul de acest fel, cu acțiune dublă, care oferă o reînnoire vizibilă a pielii într-un singur tratament. Lansarea completă a acestui dispozitiv este în ianuarie și deja hype-ul a fost fără precedent.

De la cele șapte beneficii cheie pentru piele și designul igienic LumiSpa, până la caracteristicile inteligente și ușor de utilizat, iată primele 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre cea mai recentă tehnologie de curățare a pielii de la Nu Skin.

1. Vezi si simti diferenta

ageLOC LumiSpa este noul dispozitiv de curățare profundă a pielii de la Nu Skin, căutat, care combină un design puternic, în curs de brevetare, cu produse de curățare a pielii special formulate pentru a oferi utilizatorilor rezultate imediate.

Dr. Zoe Draelos, dermatolog certificat, a analizat LumiSpa și a concluzionat: „Nu am studiat niciodată un instrument care a produs o îmbunătățire atât de imediată după o singură utilizare. Dispozitivul produce îmbunătățiri imediate ale netezei și catifelării pielii după o curățare, dar oferă, de asemenea, o îmbunătățire continuă și susținută după 4 săptămâni de utilizare.”

2. Beneficiile se intensifica in timp

LumiSpa este primul sistem de îngrijire a pielii cu dublă acțiune din istorie care curăță și reînnoiește pielea într-un singur pas. Nu numai că, beneficiile oferite de LumiSpa sunt intensificate în timp pentru a include: reînnoirea vizibilă a pielii, netezime, strălucire, un aspect mai împrospătat, piele purificată, aspect minim al porilor și aspect crescut al volumului și densității pielii.

Importanța exfolierii este adesea uitată într-un regim zilnic de îngrijire a pielii, de obicei deoarece metodele de exfoliere a pielii pot fi dure pentru piele. LumiSpa este diferit. Dispozitivul este suficient de blând pentru a fi folosit în fiecare zi, iar utilizatorii vor vedea că cele șapte beneficii se intensifică cu utilizarea repetată.

3. Mai igienic decat periile pentru curatare

Acțiunea de strângere a porilor, în curs de brevetare, cu rotație inversă, curăță murdăria, uleiul, machiajul și toxinele.

Cu suprafața sa de silicon de calitate medicală, capul de tratament se mișcă la o frecvență precisă pentru a promova reînnoirea dinamică și vizibilă a pielii pentru o piele mai fină și mai moale. Suprafața blândă din silicon a capetelor de tratament se curăță ușor cu o simplă clătire cu apă și include proprietăți antimicrobiene pentru a crește curățenia.

Nu este nevoie să vă faceți griji cu ageLOC LumiSpa – problemele comune de curățenie întâlnite la alte dispozitive de curățare a pielii nu sunt prezente cu cel mai nou dispozitiv Nu Skin. Nu te mai chinui să îndepărtezi excesul de machiaj sau să-ți faci griji că celulele moarte ale pielii s-au blocat. LumiSpa a fost conceput pentru a fi curat, simplu și eficient.

4. Miscare celulara precisa

ageLOC LumiSpa schimbă modul în care gândim despre îngrijirea pielii prin știința sa inovatoare a mișcării celulare.

A fost conceput pentru a stimula pielea la nivel celular prin designul său contraoscilant. Dispozitivul are o mișcare, un timp și o frecvență precise pentru a oferi utilizatorilor beneficii care merg dincolo de curățarea pielii pentru a include reînnoirea vizibilă a pielii.

În loc să se concentreze pe exfoliere, curățare sau anti-îmbătrânire în mod individual, dispozitivul revoluționar demonstrează beneficii în toate aceste categorii pentru a avea un ten strălucitor și mai tineresc.

5. Dispozitiv indeligent

Cel mai nou dispozitiv de la Nu Skin este proiectat inteligent pentru a „învăța” utilizatorii săi să asigure o tehnică adecvată folosind feedback-ul haptic.

Cum funcţionează asta? Acesta anunță utilizatorul cu trei opriri scurte când vine momentul să se deplaseze într-o zonă diferită a feței. Nu numai atât, deoarece LumiSpa se concentrează pe o mișcare, sincronizare și frecvență precise, dacă utilizatorul apasă prea ferm pe piele, ageLOC LumiSpa va da un „avertisment” prin oprirea automată.

Aceste caracteristici inteligente asigură că clienții utilizează dispozitivul în mod eficient și corect, astfel încât beneficiile să fie pe deplin realizate pentru un ten strălucitor.

Pentru a afla mai multe despre ageLOC LumiSpa, faceți clic aici.

Articol tradus in limba romana

Sursa: https://www.nuskin.com/content/nuskin/en_AU/home/thesource/skincare/5-things-to-know-lumispa.html

Cele mai noi articole