DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

ageLOC LumiSpa impreuna cu Nu Skin 180° Face Wash

Bucurați-vă de beneficiile ageLOC LumiSpa folosit impreuna cu Nu Skin 180° Face Wash

O față proaspătă, strălucitoare este un obiectiv pe care majoritatea oamenilor doresc să-l atingă. Din păcate, această călătorie poate deveni cu ușurință confuză și frustrantă. Probabil te-ai întrebat „Cum pot obține o piele strălucitoare?” sau „Există ceva specific pe care ar trebui să fac ca parte a rutinei mele de îngrijire a pielii?” În funcție de tipul tău de piele, ceea ce funcționează pentru o singură persoană poate să nu funcționeze pentru tine. Din fericire, Nu Skin® este aici pentru a vă ajuta! Oamenii de știință de la Nu Skin au petrecut ani de zile cercetând, studiind și testând produse care vă vor ajuta la revitalizarea vizibilă a pielii și la readucerea strălucirii tinerești. Două sisteme populare de îngrijire a pielii oferite de Nu Skin sunt sistemul Nu Skin 180°® și sistemul de tratament ageLOC® LumiSpa®. Ambele linii de produse oferă beneficii imaculate de îngrijire a pielii. Mulți clienți Nu Skin s-au întrebat ce sistem ar trebui să folosească. Ei doresc rezultatele ambelor sisteme, dar nu sunt siguri cum să le încorporeze împreună. Din fericire, am găsit modalitatea perfectă de a combina atât sistemul Nu Skin 180° cu sistemul ageLOC LumiSpa! Și începe cu spălarea pe față.

Beneficiile ageLOC LumiSpa

Mai recent, Nu Skin a lansat un dispozitiv fenomenal de curățare cu tratament facial – ageLOC LumiSpa. Sistemul oferă o experiență de curățare de neegalat, tratând și pielea. Interacțiunea inedită dintre agentul de curățare pentru tratament și capul de tratament cu silicon oferă o listă lungă de beneficii care includ o piele mai fină și mai moale într-o singură utilizare. În timp ce beneficiile precum strălucirea, claritatea, volumul vizibil îmbunătățit al pielii, catifelarea și netezimea continuă să se intensifice pe măsură ce trece timpul.

Beneficiile Nu Skin 180 Face Wash

Clienții Nu Skin au iubit de mult beneficiile Nu Skin 180° Face Wash. Acest demachiant anhidru (fără apă) permite ca acidul ascorbic 10% să rămână activ. Beneficiile acidului ascorbic și ale vitaminei C sunt bine cunoscute în industrie și căutate de utilizatori. Aceste beneficii includ netezirea aspectului liniilor și ridurilor, nuanța pielii de seară și protecție antioxidantă într-un demachiant cu miros proaspăt.

Cercetare combinata de produse

Nu Skin Research and Development a comandat un laborator clinic terț să evalueze beneficiile combinării acestor două opțiuni de curățare într-un mod unic. Participanții au folosit ageLOC LumiSpa de două ori pe zi pentru a-și trata și curăța pielea dimineața și seara. De trei ori pe săptămână după acest regim, au folosit Nu Skin 180° Face Wash ca mini-mască. În aceste ocazii, ageLOC LumiSpa a fost folosit, conform instrucțiunilor sale standard de 2 minute, și clătit de pe piele. Acesta a fost urmat de Nu Skin 180° Face Wash care a fost aplicat și lăsat pe piele timp de două minute înainte de a clăti bine fața. După care participanții au continuat cu rutina zilnică de îngrijire a pielii. Rezultatele? Impresionant!

Rezultatele

Evaluatorul clinic a putut observa îmbunătățiri semnificative din punct de vedere statistic cu atribute cheie precum fermitatea, liniile fine, netezimea pielii, strălucirea și uniformitatea nuanței pielii. Participanții înșiși au părut foarte impresionați de îmbunătățirile lor vizibile, care au inclus:

 1. Reducerea cu 102% a aspectului liniilor fine/ridurilor
 2. Reducerea cu 98% a aspectului liniilor de zâmbet/încruntate
 3. 91% îmbunătățire vizibilă a fermității
 4. 81% crește moliciunea
 5. 77% creștere- netezime
 6. Cu 77% mai multă luminozitate/strălucire
 7. Creștere cu 75% a clarității
 8. 68% crește uniformitatea tonului pielii

În plus, 100% dintre utilizatori au indicat că le-a plăcut această combinație de produse după o singură utilizare și au simțit că pielea lor este mai sănătoasă la încheierea studiului.

Noua ta rutina de curatare a fetei

Nu vă mai faceți griji despre ce produs să utilizați! Urmați acești trei pași simpli de curățare a feței pentru o piele mai netedă și mai luminoasă.

 • Pasul 1: Utilizați ageLOC LumiSpa impreuna cu LumiSpa Activating Cleanser conform instrucțiunilor pentru a trata și curăța fața.
 • Pasul 2: Aplicați Nu Skin 180° Face Wash și lăsați să stea timp de 2 minute.
 • Pasul 3: Clătiți spălarea feței și continuați cu rutina normală de îngrijire a pielii.

Urmați acest regim de până la 3 ori pe săptămână pentru rezultate optime! Combinația de curățare zilnică ageLOC LumiSpa Treatment și Nu Skin 180° Face Wash, folosită ca mini-mască de 2 minute, de trei ori pe săptămână, s-a dovedit a fi o modalitate avantajoasă de a obține o piele mai fină, mai moale și cu o senzație mai sănătoasă. Și este la doar două clătiri distanță.

Produsele Nu Skin sunt realizate cu gândul la TINE.

Articol tradus in limba romana

Sursa: Nu Skin

Cele mai noi articole