DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

Dispozitivele Nu Skin

Aparatele revolutionare de infrumusetare Nu Skin

Nu Skin se mândrește cu diferite dispozitive de îngrijire a pielii care pot fi utilizate în confortul propriei case. Nu Skin a fost clasat – pe piața de sisteme de înfrumusețare – numărul 1 din lume 4 ani la rand, din 2017 pana in 2020 de către Euromonitor International Ltd.

Fiecare dintre dispozitivele de îngrijire a pielii Nu Skin oferă o varietate de beneficii, de la anti-îmbătrânire (reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor) la curățare. Mai jos, veți găsi scurte descrieri ale fiecărui dispozitiv și modul în care acestea va pot indeplini nevoile dvs. de îngrijire a pielii. 

Table of content

Nu Skin a lansat primul său sistem spa pentru acasa în 2001.
Această primă ediție a Spa-ului Galvanic, a fost sistemul anti-îmbătrânire lansat in premieră si a inlocuit necesitatea unui estetician profesionist. A fost conceput pentru a funcționa cu geluri conductoare care oferă etape de pre-tratament și tratament. 
Actualizările aparatului Galvanic Spa au continuat in irmatorii ani. În 2004, au fost lansate capetele conductoare interschimbabile, extinzând linia de produse pentru a include alternative de folosire pentru zone specifice ale corpului. Apoi, în 2007, un alt capat de conductor a fost lansat pentru a viza zone mai mici. În 2010, ediția ageLOC a Galvanic Spa a fost dezvoltată pentru a beneficia de tehnologia ageLOC, cea care va deveni disponibilă în această linie de produse.

ageLOC Galvanic este un aparat anti-îmbătrânire 4 in 1, echipat cu atașamente cu rol de conductor, care creează o experiență unica de îngrijire galvanică pentru față, scalp și corp. 
Poate fi folosit ca un tratament anti-ageing facial impreuna cu:
Gelurile Faciale – acestea sunt cele care ofera fermitate și efect de lifting pielii, în timp ce îndepărtează impuritățile și ajută la reducerea vizibila a liniilor și ridurilor.
 Tru Face Line Corrector – crema cu textura usoara care ajuta la estomparea aspectului liniilor din jurul gurii, a ochilor și de pe frunte, lăsând ridurile – și poveștile lor – mult mai greu de observat.
Body Shaping Gel – un gel care ajută la minimizarea şi netezirea aspectului grăsimii corporale ( gat, decolteu, brate) şi al celulitei, pentru o înfăţişare mai conturată.
Serul Nutriol – folosit impreuna cu ageLOC Galvanic Spa întărește și fortifică scalpul ajutând părul subțire, stresat și îmbătrânit să arate și să se simta mai sănătos. 
Acest aparat de înfrumusețare, îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei tale case

Spargând toate matrițele, ageLOC LumiSpa a asaltat piața în 2017. Acest sistem de curățare si tonifiere a tenului este unica. Gelurile de tratament special formulate, curăță delicat și eficient pielea. Această tehnologie unică nu numai că exfoliază delicat pentru reînnoirea pielii, dar poate oferi și o curățare mai profundă și purificantă și poate ajuta porii să pară mai mici. 

Masajul pielii a fost, de asemenea, unul dintre beneficiile vizibile ale pielii, cum ar fi densitatea și volumul îmbunătățit al pielii.
LumiSpa oferă strălucire, claritate, catifelare și netezime într-o singură etapă de curățare. Impreuna cu gelurile pentru diferite tipuri de piele – grasă, normală până la mixtă, uscată, sensibilă și cu tendințe acneice – cu capete de tratament diferite, LumiSpa ofera o experiență personalizată.

Prin adăugarea capătului LumiSpa Accent și a cremei de ochi LumiSpa IdealEyes, LumiSpa creează o combinație ce ajută la combaterea mai multor probleme ale pielii din jurul ochilor.

Atunci când sunt folosite ca un sistem, ageLOC Body Shaping Gel utilizat de trei ori pe săptămână împreună cu ageLOC Galvanic Body Spa şi ageLOC Dermatic Effects utilizate de două ori pe zi, pot avea un impact pozitiv asupra aspectului grăsimii şi al celulitei pe partea superioară a braţului, partea inferioară a abdomenului şi în zona coapselor şi a feselor începând cu săptămâna 8, îmbunătăţindu-se până în săptămâna 12.

Avand la baza dezvoltarea mai multor dispozitive, Nu Skin lanseaza ageLOC Boost în 2020.
Acest dispozitiv de imbunatatire a frumuseții, lumineaza, optimizează tonusul si frumusețea naturală a pielii. Serul Activator recomandat asigură o conductivitate adecvată cu dispozitivul, oferind în același timp o piele mai puternică și mai strălucitoare.
ageLOC Boost este conceput pentru inlatura semnele timpurii ale îmbătrânirii și pentru a scoate în evidență frumusetea unui ten intinerit.

Cu atât de multe opțiuni, ar putea fi greu să știți care dispozitiv este cel mai potrivit pentru dvs. Iată câteva sfaturi utile cu privire la diferențe.

Beneficiile aparatelor Nu Skin

ageLOC LumiSpa este cel mai bun mod de a începe rutina de îngrijire a pielii.
Chiar nu contează varsta, toată lumea trebuie să-și curețe fața, dimineata si seara!

Aparat anti-imbatranire

ageLOC Galvanic Spa utilizat impreuna cu mai multe produse de ingrijire, pentru diferite zone țintă. În cazul în care vă preocupă incetinirea îmbătrânirii, acest dispozitiv vă poate ajuta.

Acest sistem de tonifiere care ajută la conturarea pielii feței, este considerat un sistem anti-îmbătrânire revolutionar care tonifică pielea. Are capete interschimbabile, specifice fiecarei zone: pentru fata, în jurul zonei ochilor, bărbie / linia maxilarului, frunte, scalp.

ageLOC Boost a fost dezvoltat pentru generația tânără care doreste să-și mențină aspectul tânăr. Utilizat împreună cu gelul specific va va ajuta la păstrarea trasaturilor tinere, a fermitatii și a strălucirii pielii.

Cu atât de multe opțiunii, este ușor să intelegeti de ce Nu Skin are asigurat primul loc in clasamentul dispozitivelor de infrumusețare din propria casa.

Indiferent de nevoie sau de ceea ce doriți să imbunatatiti la nivelul pielii, Nu Skin are un dispozitiv pentru dvs.

ageLOC LumiSpa Accent folosit împreună cu ageLOC LumiSpa IdealEyes ofera un tratament revigorant, o exfoliere blanda si o hidratare intensa, reducand astfel pungile de sub ochi si cearcanele oferind un efect de lifting pleoapelor. Ajută de asemenea la restomparea liniilor și a ridurilor și protejează pielea împotriva stresului oxidativ.

Aparat pentru corp

ageLOC Galvanic Body tintește sursele îmbătrânirii pentru a menține aspectul tineresc al pielii și pentru a reduce efectul îmbătrânirii. Ajută la reducerea apariției celulitei, oferind un aspect conturat și mai ferm al pielii.

Articol tradus in limba romana.

Sursa: Nu Skin

Cele mai noi articole