DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

Beneficiile unui ten curat cu ageLOC LumiSpa

Beneficiile unui ten curat cu ageLOC LumiSpa

Epiderma, denumită în mod obișnuit piele, este compusă din mai multe straturi. Stratul cel mai exterior, stratul cornos, este porțiunea vizibilă a epidermei. Trebuie aruncat continuu pentru un aspect tineresc. Pentru mai multe informații despre exfoliere, consultați Exfoliere pentru o strălucire radiantă. Curățarea zilnică ajută la îndepărtarea mecanică a stratului exterior de celule moarte ale pielii. De asemenea, îndepărtează bacteriile, virușii, murdăria și poluanții care pot adera la stratul cornos. În esență, curățarea pielii elimină aceste resturi nedorite. Este surprinzător că 60% dintre mileniali vor sări peste acest pas vital al rutinei lor de curățare pentru că sunt obosiți sau nu au timp; totuși 8 din 10 cred că curățarea feței este cel mai important pas al rutinei zilnice de frumusețe.

De asemenea, curățarea va ajuta la eliminarea excesului de ulei. În epidermă se află glande minuscule care produc sebum (uleiuri pentru piele). Sebumul poate ajuta la protejarea pielii, dar se poate acumula și la suprafață blocând porii. Când acestea sunt blocate, bacteriile rămân prinse. În cele din urmă, pielea nu va arăta vibrantă, ci mai degrabă plictisitoare și pală. Reducerea acestui aspect plictisitor și obținerea unei străluciri naturale este, de asemenea, un alt beneficiu important al curățării conform a 75% dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani.

Deoarece pielea produce sebum, simpla folosire a apei nu este suficientă pentru a „curăța” pielea. Sunt necesare ingrediente capabile să emulsioneze (disperseze și îndepărtați) impuritățile solubile în ulei (cele combinate cu sebumul pielii). Produsele de curățare a pielii sunt formulate în acest scop în grade diferite în funcție de tipul de piele. Astfel, curățarea pielii ajută la menținerea porilor curați, iar spălarea zilnică ajută pielea să arate împrospătată.

Dacă pielea nu este spălată, aceasta ar fi acoperită cu un strat de murdărie, care împiedică absorbția produselor pentru piele. Gândiți-vă la un filtru sau un ecran care are murdărie sau resturi acumulate pe el. Acest lucru nu lasă aerul să curgă ușor prin el. Același lucru este valabil și pentru piele – atunci când este curată și exfoliată adecvat, produsele de îngrijire a pielii pot fi absorbite mai ușor și beneficiile complete ale produselor pot fi realizate.

ageLOC LumiSpa a fost dezvoltat pentru a trata și curăța pielea într-un singur pas simplu. Acest sistem de îngrijire a pielii cu acțiune dublă ajută la exfolierea delicată, dar eficientă a pielii, oferind în același timp o curățare profundă. Lasa pielea revigorata prin tehnologia proprie Micropulse Oscillation, ajutand in acelasi timp la eliminarea murdariei, uleiului, machiajului, toxinelor si multe altele din pori, lasand-o sa arate strans. Oferă o senzație de piele vizibil mai netedă, mai moale și plină de energie într-o singură utilizare și oferă îmbunătățiri ale strălucirii și strălucirii în doar două săptămâni. Beneficiile continuă să se intensifice odată cu utilizarea continuă.

În cele din urmă, pentru a avea o piele împrospătată, cu aspect vibrant, trebuie să fie curată – LumiSpa curată. Dacă pielea nu este curată, absorbția produselor de îngrijire a pielii este inhibată și beneficiile acestora nu vor fi actualizate. Obțineți toate beneficiile produselor dvs. pornind de la o piele cu adevărat curată.

Articol tradus in limba romana

Scris de: K.C Holley

Manager Comunicare Tehnică și Educație – Nu Skin

Sursa: https://www.nuskin.com/content/corpcom/en_US/thesource/skincare/benefits-of-clean-skinageloc-lumispa.html

Cele mai noi articole