DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

Înțelegerea studiului de eficacitate LumiSpa de 12 săptămâni

Înțelegerea studiului de eficacitate LumiSpa de 12 săptămâni

Nu Skin Research and Development efectuează mai multe studii și le pune la dispoziție liderilor de vânzări și clienților săi. Uneori, informațiile legate de aceste studii pot fi confuze și greu de descifrat. Să ne uităm la studiul de eficacitate clinică a sistemului ageLOC LumiSpa pe 12 săptămâni și să dezvăluim ceea ce spune.

Pentru început, am evaluat trei grupuri diferite de indivizi. Am folosit femele cu piele deschisă spre medie, cu vârsta cuprinsă între 35-65 de ani, ceea ce este tipic pentru aceste tipuri de studii. Au fost repartizați fiecărui grup în funcție de tipul de piele, astfel încât să putem înțelege mai bine cum au răspuns diferite tipuri de piele la diferitele combinații de produse considerate cele mai potrivite.

Tip de pieleCapat de tratamentCleanser
UscatNormalUscat
Normal/MixtNormalNormal/Mixt
GrasFermGras

Fiecare dintre participanți a folosit apoi sistemul LumiSpa timp de 12 săptămâni. Ei și-au evaluat pielea care răspunde la un chestionar în săptămânile inițiale unu, două, patru, opt și doisprezece pentru a oferi rezultate de auto-percepție. Pielea lor a fost, de asemenea, evaluată de un evaluator clinic instruit în aceste momente. Evaluarea clinică este mai obiectivă, în timp ce evaluarea auto-percepției oferă mai multe informații despre modul în care consumatorul își va vedea propriile modificări sau îmbunătățiri ale pielii.

Au fost observate îmbunătățiri semnificative din punct de vedere statistic de către participanții la caracteristicile vizibile de frumusețe a pielii enumerate mai jos. Semnificativ din punct de vedere statistic înseamnă că destui persoane au văzut îmbunătățiri, astfel încât îmbunătățirea a fost considerată un beneficiu al produsului în detrimentul întâmplării. Îmbunătățirile observate de participanți în atributele pielii enumerate mai jos nu s-ar fi produs de la sine, ci s-au datorat utilizării sistemului LumiSpa.

 • Moale
 • Finete
 • Curăţare
 • Luminozitate
 • Stralucire
 • Claritate
 • Luminozitate
 • Aspectul porilor
 • Fermitatea

În plus, îmbunătățirile numărului de caracteristici și intensitatea acestor îmbunătățiri au crescut pe parcursul studiului. În săptămâna întâi, subiecții au putut vedea mai întâi îmbunătățiri ale moliciunii și catifelării pielii. În săptămâna a doua, scorurile de netezime și catifelare s-au îmbunătățit, dar s-au remarcat și curățarea, luminozitatea, strălucirea și claritatea. Toate aceste caracteristici s-au îmbunătățit în săptămâna a patra, precum și o luminozitate îmbunătățită și un aspect redus al porilor. Până în săptămâna a opta, s-au observat îmbunătățiri vizibile ale fermității pielii.

Un alt punct interesant este că îmbunătățirile au variat de la fiecare grup. Acest lucru era de așteptat, deoarece diferitele tipuri de piele au nevoi unice. Cei cu ten gras nu au văzut beneficiile de o săptămână de catifelare a pielii (18%) pe care le-au experimentat cei cu ten uscat (30%) sau chiar normal până la mixt (40%). Este posibil ca cei cu tenul gras să nu aibă atât de mult loc de îmbunătățire în comparație cu celelalte tipuri de piele.

Datele de evaluare clinică oferă perspective similare. Evaluarea clinică a observat îmbunătățiri în fiecare grup pentru atributele pielii similare subiecților înșiși:

 • Curăţare
 • Fermitatea
 • Stralucire
 • Claritate
 • Aspectul porilor
 • Moliciunea
 • Finete

Aici din nou le putem vedea pe cele dintre diferențele de grup. În timp ce 100% dintre subiecți au fost evaluați ca având îmbunătățiri în curățarea pielii, acest lucru a fost observat încă din prima săptămână atât pentru grupurile de piele uscată, cât și pentru cele normale sau mixte. Cu toate acestea, grupului uleios i-a luat mai mult timp să ajungă acolo. Cu toate acestea, îmbunătățirile vizibile ale fermității pielii au fost mai puțin răspândite în grupul uscat, comparativ cu grupurile grase și normale cu combinație.

Acest studiu ilustrează faptul că rata beneficiilor pentru piele va fi diferită pentru indivizi în funcție de tipul lor de piele. De asemenea, arată că fiecare tip de piele va beneficia de pe urma utilizării sistemului ageLOC LumiSpa.

Accesați acest link pentru a afla mai multe despre ageLOC LumiSpa.

Articol tradus in limba romana

Scris de: K.C. Holley

Manager R&D-Claims, Communications & Education

Sursa: https://www.nuskin.com/content/corpcom/en_US/thesource/skincare/understanding-the-12-week-lumispa-efficacy-study.html

Cele mai noi articole