DISTRIBUITOR NU SKIN din 2016

Caută
Caută
Close this search box.

Regenerarea celulara a pielii cu ageLOC LumiSpa

Regenerarea celulara a pielii cu ageLOC LumiSpa

Toate aspectele legate de sănătatea și igiena personală sunt importante, dar dacă există un aspect care este poate cel mai des uitat sau neglijat, acesta este pielea dumneavoastră. Pentru oameni, pielea este prima noastră linie de apărare: este principala barieră care protejează interiorul corpului de un mediu extern dur. Astfel, atunci când pielea dumneavoastră este deteriorată, aceasta poate lăsa să pătrundă anumiți iritanți care pot cauza probleme atât ușoare, cât și grave.

Acesta este motivul pentru care Nu Skin a dezvoltat ageLOC LumiSpa: un dispozitiv facial și un sistem de rafinare a pielii care oferă o modalitate revoluționară de a vă trata și curăța simultan pielea.

Ce este ageLOC LumiSpa?

ageLOC LumiSpa este primul sistem de îngrijire a pielii cu dublă acțiune, primul de acest fel, care curăță delicat – dar în profunzime – și revitalizează aspectul pielii în doar două minute, de două ori pe zi. Inventat de Nu Skin și testat de dermatologi, LumiSpa a fost inspirat de studii privind producția de proteine ale pielii. Sistemul ageLOC LumiSpa are trei caracteristici cheie:

1. Aparatul

ageLOC LumiSpa este un aparat de curățare faciala reîncărcabil, portabil, care tratează și curăță simultan fața în profunzime, atunci când este utilizat cu produse de curățare special formulate.

2. Capete de tratament

Cu suprafețe neabrazive din silicon care conțin argint antimicrobian, capetele periilor de curățare sunt mai igienice decât majoritatea produselor concurentei. Puteti alege dintre capete de tratament Bland, Normal și Ferm.

3. Produse de curatare cu tratament

Există cinci opțiuni de curățare pentru tratament pentru ageLOC LumiSpa, fiecare concepută pentru diferite tipuri de piele: piele uscată, normală/combinată, grasă, predispusă la acnee și sensibilă. Acest lucru înseamnă că vă puteți personaliza experiența LumiSpa pentru a se potrivi cu regimul dvs. de îngrijire a pielii și ca acesta să funcționeze pentru dvs.

LumiSpa oferă șapte beneficii pielii, inclusiv catifelare, netezime, strălucire, claritate, piele purificată, aspect redus al porilor și aspect îmbunătățit al volumului și densității. Toate au fost dovedite într-un studiu de 12 săptămâni, în care participanții au observat unele îmbunătățiri după o singură utilizare și îmbunătățiri suplimentare pe parcursul a 12 săptămâni. Până la sfârșitul studiului, graderul clinic a văzut îmbunătățiri semnificative statistic în toate grupurile de testare. Cu toate acestea, ultimele noastre cercetări au arătat că acest sistem incredibil este, de asemenea, blând cu microbiomul pielii. Un laborator clinic terț a fost însărcinat să evalueze impactul a trei combinații LumiSpa asupra microbiomul pielii. După patru ore după utilizare, nu s-au înregistrat schimbări reduse sau deloc în populația de microorganisme în comparație cu valoarea inițială.

Pentru rezultate optime, folosește dispozitivul de curățare facială timp de două minute, atât dimineața cât și seara. Descoperiți mai multe avantaje ale dispozitivului și sistemului ageLOC LumiSpa, vizitând pagina cu informații despre produs.

Cum se foloseste ageLOC LumiSpa?

Unul dintre lucrurile grozave despre ageLOC LumiSpa este cât de ușor este de utilizat. În primul rând, trebuie să vă alegeți capul de tratament și soluția de curățare. Dacă aveți piele sensibilă sau predispusă la acnee, poate doriți să utilizați capul de tratament blând. Dacă aveți pielea uscată sau pielea normală până la mixtă, poate doriți să utilizați demachiantele de tratament asociate cu capul de tratament Normal. Pentru tenul gras, poate doriți să utilizați demachiantele asociate cu tratament cu cap de tratament Firm pentru o curățare mai agresivă.

Odată ce ați decis ce cap de tratament și demachiant sunt potrivite pentru dvs., sunteți gata să utilizați LumiSpa ca parte a regimului zilnic, după cum urmează:

cadrane ale feței definite pentru dispozitivul de curățare facială ageoc lumispa

 1. Umeziți-vă fața cu apă.
 2. Aplicați demachiantul pentru tratament ageLOC LumiSpa ales pe toată fața. Nu este nevoie să spumați produsul.
 3. După fixarea capului de tratament, umeziți-l sub jet de apă.
 4. Porniți dispozitivul.
 5. Așteptați ca capul de tratament să se rotească – va începe încet, înainte de a atinge viteza normală.
 6. Mișcați încet capul de tratament înainte și înapoi peste prima zonă a feței, folosind mișcări mari – nu frecați și nu mișcați prea repede.
 7. Mutați-vă într-o nouă zonă a feței după aproximativ 30 de secunde – dispozitivul se va opri pentru scurt timp la fiecare 30 de secunde pentru a vă încuraja să mutați zonele.

Puteți întrerupe dispozitivul apăsând butonul Pornit/Oprit o dată și îl puteți opri apăsând și apăsat butonul timp de două secunde. Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați manualul utilizatorului.

Produse complementare ageLOC LumiSpa

Există o mulțime de produse Nu Skin care completează un regim de îngrijire a pielii ageLOC LumiSpa. Ei includ:

 • ageLOC Galvanic Spa — ageLOC Galvanic Spa folosește curenți direcți/galvanici pentru a vă întineri tenul și pentru a crește vitalitatea pielii. Nu Skin Facial Spa folosește microcurenți pentru a stimula și tonifia pielea.
 • Tru Face® Line Corrector — Tru Face Line Corrector vizează semnele de îmbătrânire cu peptide care ajută la catifelarea aspectului liniilor din jurul gurii, ochilor și frunții.
 • ageLOC Tru Face Essence Ultra — știința revoluționară anti-îmbătrânire a Nu Skin, ageLOC Tru Face Essence Ultra vizează sursele de îmbătrânire care duc la pierderea fermității.
 • ageLOC LumiSpa Accent + IdealEyes — ageLOC LumiSpa IdealEyes Activating Eye Cream este special concepută pentru a funcționa cu ageLOC LumiSpa Accent pentru a oferi beneficii puternice pielii delicate din jurul ochilor. Doar 30 de secunde pe fiecare zonă a ochilor asigură hidratare imediată, întărire vizibilă, strălucire și netezire pentru a opri aspectul ochilor obosiți și stresați.
 • Nutricentials® Bioadaptive Skin Care — Sistemul Nutricentials prezintă un complex unic de plante bioadaptative din plante cu proprietăți adaptative care le ajută să prospere în climatele extreme. Aceste substanțe botanice folosesc aceeași putere pentru a vă ajuta pielea să se recupereze de factorii de stres.

Ce trebuie sa faceti daca pielea dvs incepe sa aibe probleme?

ageLOC LumiSpa este conceput pentru a fi un sistem blând de reînnoire și curățare a pielii pentru toate tipurile de piele, dar, uneori, oamenii pot prezenta simptome necunoscute la scurt timp după adoptarea unui nou produs de îngrijire a pielii. Dacă apare o iritare minoră, puteți identifica sursa punându-vă următoarele întrebări:

 1. Utilizați corect produsul, așa cum este detaliat mai sus?
 2. Folosești un tratament de curățare potrivit tipului tău de piele?
 3. Ai verificat lista de ingrediente pentru orice alergie sau produse care nu sunt compatibile cu pielea ta?
 4. Îl folosești împreună cu prea multe ingrediente puternice simultan?

Este posibil să suferiți, de asemenea, de cauze externe, care nu au legătură cu iritația, cum ar fi daune cauzate de soare, machiaj greșit, exfoliere prea mare și așa mai departe. Puteți citi acest articol pentru mai multe sfaturi sau puteți vizita un dermatolog pentru mai multe soluții pe termen lung.

ageLOC LumiSpa este un sistem revoluționar de îngrijire a pielii care vă va face pielea să arate mai sănătoasă și mai tânără în câteva zile. S-ar putea să nu reușiți să eliminați complet ridurile, dar în curând veți putea insufla o nouă viață tenului cu acest produs suprem de reînnoire a pielii.

Cele mai noi articole